CONFERENCISTAS

ABALLAY, LAURA  CenINH   integrante del GEACC sede en el INICSA

•Bertello, Juan Pablo (Escuela Superior Integral de Lechería de Córdoba, Argentina)

Carrín, María Elena (PLAPIQUI – CONICET-UNS, Bahía Blanca, Argentina)

DE PASCUAL-TERESA, SONIA

ICTAN -CSIC, España

GÓMEZ ZAVAGLIA, ANDREA

CIDCA -CONICET-UNLP, La Plata-Argentina.

JOACHIM KOPKA

Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology

JOAN ENRIC POLL, MOLINER

AGROLAB Ibérica, España.

SASKIA VAN RUTH

Wageningen University and Research

•Wunderlin, Daniel (ICYTAC (CONICET-UNC), Argentina)

Baroni, Verónica (Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba (ICYTAC) -UNC-CONICET, Argentina

BRECCIA, JAVIER

INCITAP -CONICET-UNLPam- La Pampa, Argentina

CATELANI CARDOSO, CLAUDIA

Laboratorio Ambiente SSICA Parma


•Fernández-Lahore, Marcelo (Jacobs University Bremen, Alemania)

HYNES, ERICA (INLAIN -CONICET-UNL, Argentina)

•Mojtahed, Vahid (Fera Science Limited, UK, Irán)

PEGGY PONCE 

AGROPUR – Estados Unidos.

SIMAL-GÁNDARA, JESÚS

Universidad de Vigo, España

YAM, KIT KEITH L.

Cook College, Rutgers University, Estados Unidos.

•Berger, Ralf (Gottfried Wilhelm Leibniz Universität, Alemania)

PAUL BRERETON 

Director of Strategic Alliances (Professor of Practice)  Queen’s University Belfast.

CIFUENTES, ALEJANDRO

Laboratorio de Alimentómica- CSIC, España

CLARA, GIUDICEPOSEE

FoodKnowledge International, Argentina

IBÁÑEZ, ELENA Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)-CSIC, España

•Peral García, Pilar (Centro Científico Tecnológico, La Plata CONICET, Argentina)

ROGERS, MICHAEL

Food Science Department, University of Guelph, Canadá

SORO MARTORELL RAFAEL

AINIA – Centro Tecnológico – España

ZORN, HOLGER

Justus Liebig University Giessen,

Alemania.